راهنمای متنی نصب سایت ساز نگارش 1.7sp1 بر روی اینترنت
به دلیل مشکلات زیاد استفاده کنندگان سایت ساز در نصب online، ما روند نصب online را از حالت برنامه خودکار درآورده و روند آنرا کاملا دستی نموده ایم. برای نصب سایت ساز بر روی فضای سایت خود لطفا مراحل زیر را طی نمایید:
1- ابتدا در CD سایت ساز و در شاخه Install\Setup_Web فایل SGWebFiles.zip را با کلیک سمت راست بر روی آن کپی نمایید.
2- در مکانی (همانند Desktop) کلیک راست ماوس نموده و با انتخاب Paste فایل اصلی را کپی نمایید. مرحله بعدی، باز نمودن این فایل فشرده است.
3- بر روی فایل SGWebFiles.zip، کلیک راست نموده و گزینه Extract را انتخاب نمایید تا این فایل باز شده و محتویات آن در کنار آن و در شاخه SGWebFiles قرار بگیرند.
4- در داخل شاخه ایجاد شده، فایلها و شاخه های سایت ساز قرار گرفته است. مرحله اول تنظیم فایل web.config است. (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این فایل، به راهنمای شروع سریع سایت ساز مراجعه نمایید) لطفا فایل web.config را با یک ویرایشگر متن همانند Notepad باز نمایید.
5- با توجه به اطلاعات بانک اطلاعاتی سایت، باید خط ارتباط با بانک اطلاعاتی را ویرایش نموده و مقادیر صحیح را در آن وارد کنیم. (برای کسب اطلاعات در مورد تنظیم ارتباط با بانک اطلاعاتی، به راهنمای سایت ساز مراجعه نمایید) مقادیر قابل تنظیم در خط ارتباط با بانک به شرح زیر است:
data source: آدرس سرور بانک اطلاعاتی سایت، مثال: mssql.sgdemo.com
initial catalog: نام بانک اطلاعاتی سایت، مثال: sgdemo_sgsql
user id: نام کاربری ارتباط با بانک، مثال: sgdemo_sgsql
password: رمز عبور ارتباط با بانک
توجه: اطلاعات بالا توسط شرکت تخصیص دهنده فضای سایت شما در اختیارتان قرار میگیرد.
6- پس از تنظیم ارتباط با بانک اطلاعاتی سایت در فایل، آنرا با انتخاب گزینه Save از منوی File ذخیره نموده و ببندید.
7- مرحله بعدی، ارسال فایلهای برنامه به فضای سایت است. برای این کار، ما از نرم افزار CuteFTP استفاده خواهیم نمود. این نرم افزار در شاخه Utilities در CD سایت ساز قرار دارد. (شما میتوانید با هر نرم افزار دیگر مربوط به FTP این فایلها را منتقل نمایید)
ابتدا گزینه ارتباط با سرور را از نوار ابزار انتخاب مینماییم تا پنجره ارتباط با سرور نمایان گردد.
8- مقادیر لازم جهت برقراری ارتباط با بخش FTP فضای سایت را وارد نموده و دکمه Connect را کلیک میکنیم. (این اطلاعات نیز توسط شرکت تخصیص دهنده فضا به شما داده خواهد شد)
9- پس از برقراری ارتباط با سرور سایت، فایلهای آن در سمت راست پنجره به نمایش درخواهد آمد. با دوبار کلیک بر روی نام شاخه اصلی فضا، به داخل آن می رویم. نام این شاخه اصلی httpdocs و یا www و یا wwwroot است. (اگر هیچ شاخه ای بر روی فضای سایت شما قرار ندارد، همین شاخه، شاخه اصلی سایت شما است)
10- در سمت چپ برنامه و در برگه Local Drives، شاخه ای که فایلهای SGWebFiles.zip را درون آن باز نمودید را انتخاب نمایید.
11- تمام فایلهای داخل برگه Local Drives را انتخاب نموده و با نگه داشتن کلیک چپ ماوس و کشیدن، آنها را به برگه سمت راست ببرید. در این صورت عمل انتقال فایلها به فضای سایت شما انجام خواهد شد. در پایین برنامه و در برگه Queue Window، فایلهای شما لیست شده و روند انتقال آنها به سایت نشان داده میشود.
12- شما باید تا پایان انتقال تمامی فایلها به فضای سایت خود، منتظر بمانید. مدت زمان ارسال فایلها به سرعت ارتباط شما با اینترنت بستگی دارد. پس از اتمام ارسال تمامی فایلها، این برنامه را ببندید.
13- مرحله آخر ساختن بانک اطلاعاتی سایت است. برنامه Query Analyzer از برنامه های SQL Server را از منوی Start و All Programs و Microsoft SQL Server اجرا نمایید. (اگر از SQL Server 2005 استفاده مینمایید، باید برنامه Management Studio را اجرا نمایید)
14- در پنجره Connect to SQL Server، تمامی پارامترهای ارتباط با بانک اطلاعاتی سایت را وارد نموده و دکمه OK را کلیک کنید. (همانگونه که در بخش تنظیم فایل web.config گفته شد، این اطلاعات توسط شرکت host به شما داده خواهد شد)
15- به شاخه data از شاخه فایلهای باز شده از SGWebFiles.zip میرویم. در این شاخه یک فایل قرار دارد، db_script.sql لطفا آنرا با یک ویرایشگر متن مانند Notepad باز نمایید.
16- تمامی محتویات فایل را با استفاده از Select All در منوی Edit انتخاب نموده و با کلیک سمت راست بر روی محتویات فایل و انتخاب گزینه Copy آنها را کپی نمایید.
17- به نرم افزار Query Analyzer برمیگردیم. ابتدا دقت نمایید که در نوار ابزار بالای برنامه، اسم بانک اطلاعاتی شما انتخاب شده باشد. در وسط پنجره سفید، کلیک سمت راست ماوس نموده و گزینه Paste را انتخاب نمایید تا تمامی محتویات فایل به این پنجره منتقل شود.
توجه: اگر از SQL Server 2005 استفاده میکنید، باید ابتدا در نوار ابزار برنامه، گزینه New Query را انتخاب نمایید تا یک پنجره جهت اجرای دستورات ظاهر گردد. سپس عمل انتقال دستورات را انجام دهید.
18- با کلیک بر روی دکمه Execute Query، دستورات کپی شده را اجرا نمایید.
19- در نهایت و در پایین پنجره، اعلام پایان اجرای دستورات و موفق اجرا شدن آنها ظاهر میگردد.
شما با انجام مراحل فوق، سایت ساز را بر روی فضای اینترنتی سایت خود نصب نموده اید. مرحله بعدی ارسال درخواست ثبت سایت برای سایت ساز است. برای انجام این عمل میتوانید از فرم ثبت و راه اندازی از روی سایت sitesaz.ir با آدرس زیر استفاده نمایید:
http://www.sitesaz.ir/support/forms/register.aspx?lang=Fa
دقت داشته باشید که ورود به این صفحه مستلزم عضویت در سایت است. لذا ابتدا در سایت ثبت نام نموده و سپس از صفحه فوق جهت ارسال درخواست ثبت سایت خود استفاده نمایید.